Forum
zeepreventorium

Index forum

Hierdoenzeniks
"Un peu de tout" - Sujets libres sans contrainte - Onderwerpen hoeven niet gerelateerd te zijn aan het zeepreventorium

“Informatie aan Zee”

Hier kan u de discussie over het onderwerp Informatie aan Zee volgen. Wenst u een bijdrage bij deze discussie te plaatsen, dan kan dit onderaan de pagina. Vous avez ici la discussion au sujet de Informatie aan Zee. Si vous désirer placer votre contribution sur ce thème, vous pouvez le faire en bas de page.

Datum
Auteur
Bericht - Message
Laatste bericht - dernier message
10-07-2009 11:30:05
Marc Doigny
VVBAD

Op donderdag 10 en vrijdag 11 september 2009 organiseert VVBAD (Vlaamse vereniging voor Bibliotheek-, Archief- en Documentatiewezen) opnieuw haar tweejaarlijkse beurs “Informatie aan Zee” in het Kursaal van Oostende. Dit is dé ICT-beurs voor archivarissen en bibliothecarissen.

Informatie aan Zee biedt gedurende twee dagen 47 lezingen verdeeld in vier parallelsessies. Keynote dit jaar is Hans Janssen van de Nederlandse Koninklijke Bibliotheek. Thema van de keynote is het duurzaam opslaan van digitale informatie.

Op donderdag is er verder veel aandacht voor zoeken & vinden, digitale depotwerking, auteursrecht en erfgoed. Op vrijdag nemen e-books een hele sessie in beslag. Daarnaast zijn er verschillende lezingen en debatten over opleiding, management, web 2.0, documentbeheer en digitale depotwerking.

Alle informatie over de presentaties van donderdag en vrijdag vindt u hier.

De beursruimte is dit jaar is groter dan ooit. Niet minder dan 36 bedrijven hebben een stand op Informatie aan Zee. Ideaal om nieuwe producten te leren kennen, of een praatje te slaan met één van uw leveranciers.

Geïnteresseerd? Schrijf u dan vóór 10 augustus in en geniet van de voordeelprijs! Inschrijven kan hier.

Met vriendelijke groeten,
Francis Vlieghe

Premier message - Eerste bericht  

Je antwoord over dit onderwerp - Ta réponse à propos de ce sujet - Reply to this thread

Code à introduire

In te geven kode

“Informatie aan Zee”

Forumsoftware: © Marc Doigny 2007 - 2014