Forum
zeepreventorium

Index forum

Mijn zoute zoen
Het zeepreventorium nu - Le préventorium actuel

“HOE BEPAALT ASTMA UW LEVEN? ”

Hier kan u de discussie over het onderwerp HOE BEPAALT ASTMA UW LEVEN? volgen. Wenst u een bijdrage bij deze discussie te plaatsen, dan kan dit onderaan de pagina. Vous avez ici la discussion au sujet de HOE BEPAALT ASTMA UW LEVEN? . Si vous désirer placer votre contribution sur ce thème, vous pouvez le faire en bas de page.

Datum
Auteur
Bericht - Message
Laatste bericht - dernier message
06-04-2007 13:18:40
Marc
Uitnodiging voor journalisten en mensen werkzaam in de gezondheidssektor

logo FARES

PERSCONFERENTIE

WOENSDAG 25 APRIL 2007

HOE BEPAALT ASTMA UW LEVEN?

Beste journalist(e),

Astma is een frequente aandoening van de luchtwegen, die een belangrijke impact heeft op het leven van de astmapatiënt. De belangrijkste doelstelling bij de aanpak van astma is de controle ervan, het thema van de Wereldastmadag op 1 mei 2007.

Naar aanleiding van deze dag lanceren de preventie- en patiëntenverenigingen FARES asbl (Fonds des Affections Respiratoires), Prévention des Allergies asbl en Astma en Allergiekoepel vzw een informatiecampagne rond de aanpak van astma en astmacontrole: Hoe bepaalt astma uw leven?

Om deze campagne voor te stellen wordt u vriendelijk uitgenodigd op een persconferentie die plaatsvindt op woensdag 25 april om 11u bij FARES, Eendrachtstraat 56 te 1050 Brussel. Tijdens de persconferentie zullen verschillende artsen een stand van zaken geven over astma vandaag in ons land en zal de informatiecampagne worden toegelicht. Zangeres Dani Klein, die tevens astmapatiënte is, zal ook een woordje uitleg geven over hoe zij met deze aandoening omgaat.

De persconferentie wordt gevolgd door een lichte lunch.

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen door te antwoorden op deze e-mail (sdl@interel.be).
Met vriendelijke groeten,

Stéphanie Deleul

Persrelaties
Interel Pr & Pa
sdl@interel.be

19-04-2007 21:00:51
Marc
1er mai 2007: Journée mondiale de l'asthme: "Vous pouvez contrôler votre asthme"
La journée mondiale de l'asthme est une inititiative de Global Initiative for Asthma (GINA).
27-10-2009 12:19:17
Alann De Vuyst
Ik ben nog zelden in België, ik reis al 30 jaar als een nomade rond de wereld en het bepaalt me zozeer dat ik jobs moet weigeren (Leraar Engels) daar waar het te koud, te vochtig is.

Enkel het droge klimaat doet me deugd. Zo woonde ik een half jaar in Rajasthan in India, een jaar in Arequipa in Peru. Van zogauw ik bij de kust woon heb ik last van peipende longen. Ik begrijp het niet, omdat werd gesteld dat de kust goed voor je was, daarom is het ZPM ook aan de kust gelegen.
Premier message - Eerste bericht  

Je antwoord over dit onderwerp - Ta réponse à propos de ce sujet - Reply to this thread

Code à introduire

In te geven kode

“HOE BEPAALT ASTMA UW LEVEN? ”

Forumsoftware: © Marc Doigny 2007 - 2014